Slipknot

”Forget everything that you know. Slipknot is reborn in 2004”

Slipknot er ute med nytt album:Vol. 3 ( The Subliminal Verses) . Ikke at jeg har vært noe stor fan av Slipknot, men etter å ha hørt mye skryt om deres siste album. Fikk jeg min god venn Marius, til å sende deres siste album. Må si at jeg ble mektig imponert av dette albumet. Det skal nevnes at det tar et par gjennomhøringer før dette albumet virkelig faller i smak, men som man sier: den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Det at et solid og hardrocka metalband som Slipknot skal innom Quart Festivalen i sommer, som ligger midt i bibelbelte, er et mysterium. Dette kan vi ikke gå glipp av gutter. De spiller tirsdag 6. Juli, i bendiksbukta. Håper at noe er interessert i å joine.. Disse gutta ble kjent pga sitt enormt tøffe sceneshow.. Om ikke dette er deres favorittsjanger innen musikk, kan jeg garantere dere et spektakulert sceneshow utenom det vanlige.

Regner selvfølgelig med at Lovie er Bankers dersom tidspunktet passer. Gi lyd de som er keen. Dansken stiller med bil. Et dagspass koster 450kr

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

3 kommentarer

  1. Jajamens Madsen. Gled deg ! :) Jeg skulle joina glatt, men er ikke ferdig i Kosovo før den 8. juli, så jeg misser det akkurat. Men, du kan jo snakke med Pezza ? Tror han skulle nedover. Hehe, leste nettopp et lite intervju om gutta i Slipknot. På den ene konserten deres, dreit de i henda sine og kasta dritten på hverandre! Haha, det er så ekkelt at jeg ler =)

  2. Hehe, det var temmelig sykt,ja. Håper ikke du skremte vekk alle som ville joine meg nå =)

  3. Hehe!,, ;) Ja Jeg er 12 år og er et stoort fan av slipknot!,, Tusen takk til deg som skrev dette!,, Trenger og få vite mere om bandet!,, ;)

Kommentarer er stengt.