Uøkonomisk helg

Ralph Myerz and the Jack Herren BandDenne helgen har jeg blåst ut penger som en annen rikmann. Oy har fått 140 spenn av meg. På lørdag kjøpte jeg meg faktisk en øl. Det er lenge siden det. Har ikke kjøpt øl siden før ølkrigen, så det ble mitt livs billigste øl (i Norge). Den nøt jeg forsiktig i vår skinnsofa i Ulvehula. Alkoholnivået steg sakte men sikkert. Frank, Dansken og meg tok turen ned på torget der det var duket for folkefest. Ralph Myerz and the Jack Herren Band hadde gratiskonsert på en lekter nede på bryggen. Dette er visstnok tredje gang jeg ser disse energibombene live, og det er ganske så fett. Mest opptatt var vi av en ivrig diskodropser, som serverte oss et godt knippe frekke dancemoves. Virkelig et Kodak moment, men noe kamera var dessverre ikke å oppdrive. Ellers er det en lettelse å få Dansken ut av CS-helvete. I dag var han med å trente. Det tror jeg han hadde veldig godt av. I full iver etter å få på litt kasse, glemte han å sjekke om begge håndmanualene var av samme kaliber. Etter en god halvtime fant han ut at de ikke akkurat var det. Må få lov å kalle det en grei nybegynnerfeil, eller? Dagens baksnakking. Favoritthobbyen min, baksnakking av Dansken. Nå er det hans tur. Bring it on.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

Kommentarer er stengt.