Comeback

Her skjer lite og ingenting. Jobbing og iPod bruk står på plakaten. Morten er nå hjemme for en ukes tid så det er litt mer og finne på. Satser på at det blir noe klatring i morgen:) Nærmer seg sommerferie skal bli godt å få gjengen sammla igjen føler det er en god stund siden sist. For min del var det før Usa oppholdet mitt, så jeg gleder meg håper på masse faenskap og ikkje mist opprykk for Lura I.L. Nå som Bambi kommer hjem gjør Luras store stjerner comback i den grønne trøya. Sist jeg hadde på meg fotball sko var vel en 7 år siden. Dette kan bli moro.

Dagen Sang : Counting Crows – Friend of the Devil.

Ha fotballfri dag!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.