«Oh, Canada! We stand on guard for thee…»

Stanley CupSå havnet Stanley i Florida i år, nærmere bestemt Tamba Bay.
&#%&/#%(«&!!!!!!
For første gang på lenge hadde et Canadisk lag alle verdens muligheter til å ta Cupen hjem, men Calgary sløste bort en fin 3-2 ledelse i kamper, og det endte i 4-3 seier til Tampa Bay. Trist som faen!
Vel, jeg er vel kanskje mer skuffet over at ikke Philadelphia nådde helt til topps. Det ser ut som vi får vente lenge på Stanley Cupen der i gården.

I morgen er siste arbeidsdag denne uken. Jeg har pappapermisjon på torsdag og fredag. Fredag er jo dessuten hjemreise til Norge. Noe som jeg er usikker på om jeg gruer eller gleder meg til. Dere som kjenner meg vet at jeg gir dobbelt tilbake. Dere kommer aldri til å gifte dere!!!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

4 kommentarer

  1. Nei! Gunnar. Hadde glemt ut den. Nå kommer «SE DET DER!» til å plage meg resten av sommeren.

Kommentarer er stengt.