Skjær i sjøen

Helgen var planlagt å bli forholdsvis rolig for min del. Fredag ble det video hos Kristian M, og jeg dro hjem sånn i 11 tiden. Da jeg parkerte ponyen i sykkelstativet utenfor «blokka» hjemme, hørte jeg fra en veranda i nabooppgangen: Tengs, er det deg? Det var styreforrmannen(kvinnen) i blokka. «Du skal ikke komme opp å ta et glass hvitvin?» Jeg var ikke vond å be jeg.. Et par glass vin og et par øl og endel timer senere var jeg i seng. Lørdag ettermiddag kom Zwahili, og det ble etpar øl (endel) på verandaen i aftensolen før vi gikk videre til byen. Der ble det endel pils og mye trasking fram og tilbake, før vi var i seng sånn i halv 5 tiden. Søndag ble rolig, mandag ble rolig (bare en 1\2 liter til maten) og i dag skal det i teorien bli ganske rolig. Problemet er bare at det finnes så mange skjær i sjøen. Et skjær som jeg kjenner til i dag, er at alle disse SAS ansatte jentene skal inta hotellet i dag igjen. Det spørs om jeg ikke kommer til å manøvrere skuta rett oppå skjæret som ligger der med alt mulig av fyrtårn og varselpinner…
Jeg har tatt en titt på sjøkartet for området jeg skal seile i morgen, og det ser ut til at det heller ikke er helt fritt for grunner og undervannsskjær… Noen driver og snakker om Casino :-)

Hold en stø kurs gjennom denne dagen også, så skal dere se at dere kommer hjennom den på rett kjøl.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

  1. Jeg hadde vist lest feil sjøkart. Det var ikke et skjær å se på mange sjømils avstand. Jeg berget skuta trygt i havn før klokken 11.

Kommentarer er stengt.