Sommer og musikk!

Rockens nye superlag, Velvet Revolver, er klare med sin debutplate «Contraband». Kjernen i Velvet Revolver er altså trekløveret fra Guns N`Roses – Duff Mckagan, Matt Sorum og Slash. Axl Rose er glemt, og i stedet har de alliert seg med eks- Stone Temple Pilots-vokalisten Scott Wieland. Jeg som er gammel gunsfan syntes jo det var trist at det ikke ble noe gjenforening med Axel. Men må ærlig innrømme at etter å ha hørt gjennom dette albumet, så er ikke savnet etter Axls sure stemme like stort lenger. Scott Wieland rokcer faktisk. Ja, jeg har god tro på dette bandet. Regner med å høre masse fra dem i fremtiden, så lenge alle holder seg noe lunde rusfrie. Har ikke hørt så mye Stone Temple Pilots før, men må vel gå til innkjøp av noe gamle Stone Temple Pilots Plater i sommer.

Velvet Revolver blir toppnavnet under Øyafestivalen i Oslo fredag 13. august. Må si at jeg har veldig lyst til å se dem der. Gi lyd hvis det er noen som er interessert i å joine meg…

Ellers kan jeg meddele dere at jeg skal på jobbintervju hos Elkjøp på Åsane i morgen, kl. 13.00. Wish me luck guys! =)

Dagens lettoglike Velvet Revolver sang: Loving the alien….
Er det noen som er interessert i albumet kan det kjøpes på Platekompaniet

Igjen tusen takker til Marius som ofrer skole og døgnrytme for å tilfredstille hans og mine musikkønsker..=)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

6 kommentarer

  1. Trashie: Jeg skal jo bare til, Quart, Roskilde, Øya, Voss, Stryn og Jotunheimen. Pluss at jeg skal jobbe i sommer… Tenker på?

  2. Lykke til på jobbintervju. Hører rykter om en litt utolmodig danske på ICA i dine yngre dager. Sikker på at butikkjobb er noe for deg?

  3. Ping; hehe, ryktene går, ja. ingen kommentar, it belogns to the past! Vi snakker ikke om sneen som falt i fjor…=) TAkk for lykkeønskningen..

  4. Jeg er en STOR Guns n’roses faen er 14 år! Jeg har alltid likt Slash best!!! detta bandet gleder jeg meg til å høre mer om å på! skal kjøpe plata så fort den kommer ut;o)

Kommentarer er stengt.