nytt semester, nytt bosted

FlyttelassÅ flytte hver 6. mnd er stress. Jeg har gjort det de siste 5 semestera, og nå blir det nok 6. Får håpe jeg finner et sted å slå meg litt til ro. Med muligheter for å ta opp kampen med Danski om de største og fineste lufslotta, så kan jeg vel si at det er en del ting på gang nå. Etter all sannsynlighet flytter jeg til Sandnes i sommer, og med det følger planer om leilighet, bil, kveldstudering med pendling til Bergen og fulltidsjobb. Som Tommy allerede har fortalt, så har jeg for 74. gang bestemt meg for å gjøre comeback som fodballspiller. Det bør vel la seg gjøre å få en plass på dette Lura-laget.

Ellers har jeg siste eksamen i morgen, og setter meg på første fly til sandnes. Gleder meg til å treffe igjen Svensken og dere andre der hjemme.

Ha en eksamensfri helg!

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.