Oppturer og nedturer om hverandre

I dag er både en gledens og en sorgens dag. Etter å ha stresset meg halvt ihjel for å bli ferdig og å rekke taxi, tenkte jeg at nå var helvete over. Men neida. I taxien fikk jeg vite at jeg var allokert på prosjektet i Stockholm litt lenger enn jeg hadde sett for meg. 31\12. Jippi :-( Det får så være. Jubelen sto ikke akkurat i taket. Fly og toll gikk greit. Mens Zahl og jeg satt å så på Brødrene dahl og Spektralstenene, tikket det inn en tekstmelding. Svenske jenter var tydelig gladere for mitt utvidede engasjement enn jeg var. Det var en hyggelig overaskelse. Kanskje høsten ikke blir så lang og kald som jeg hadde fryktet.
I dag er det fredag, og tid for sommerfest på jobben. Det kan bli et lystig lag med mytji godt i koppen, men jeg skal prøve å ta det litt med ro. I morgen tidlig går nemmelig turen til Røldal. Langt inne i Valldalen skal det feires 4 x bursdag. Det blir kjempestas.
Tipper det blir en fin helg, før turen går tilbake til Stockholm mandag morgen.

Ha en rosenrød dag full av håp

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. Ping: Du om er så mye i Stockholm: Du er hjertelig velkommen til Helsingborg hvis det blir masse dödtid.

  2. Kenneth: Takker for tilbudet, men det blir ikke mye dødtid nå for tiden. Og helgene vil jeg hjem, hjem, hjem

Kommentarer er stengt.