Festlig lag

Gårsdagen og natten var kanon! Fullt kjør hele tiden. Har blåmerker overalt, og er øm i hele kroppen. Hadde ikke peiling på hva som skulle skje, men jeg hadde forberedt meg på å bli kidnappet kl 04:00 på natten. Hadde blokkert alle dører, og sov med klærne på :) Heldigvis dukket det ikke opp noen før kl 09:00 på morgenen. Må innrømme at jeg var en smule nervøs når laget kommuniserte med mobiltelefon og kjørte omveier med bilen for å gjøre forvirringen total. Det var en gledelig overraskelse som ventet. Reunion med Gladiators i nye Coloseum Garden. Festlig! Ble varm og svett, så det var bra at det ikke manglet drikkervarer.

Noen timer og øl senere ble jeg bortført til Møllå hvor Arvid skulle spille inn når jeg sang i studio. Hadde litt problemer med å sette visse sanger som jeg ikke har hørt så mye på, men resultatet ble bra. En schlager! «It’s my life!»

Den nye CD-en min snurra konstant da vi tok turen til Ogna (eller hvor vi var?) for å spille paintball. Jeg tror ikke jeg traff noen andre enn de på mitt eget lag, og fikk utallige blåmerker på hele kroppen. Derav ømheten idag. Golfen til Tommy kokte flere ganger på turen etter at radiatorslangen sprakk, så vi stoppet for å fylle vann fra elva. Håper bilen overlever behandlingen.

Så fikk jeg faktisk ta meg en dusj hos Morten hvor vi grillet og ladet opp til kvelden. Madsen var nøye med bruken av brunkrem og hårvoks, så jeg så ut som en pakistaner. Tommy var snill å låne ut en fin leopardmønstret skjorte og gullkjede til meg. Nå kan man si at alkoholen begynte å virke også.

Ute i Stavanger var det bare tull og tøys. Inspirert av partyboy hadde jeg DET draget! Jeg var kald og utslitt da jeg ringte på døra hjemme for å legge meg kl 05:00.

En stor takk til alle som var med å bidra til en uforglemmelig dag!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.