På tide med ferie

Denne uken har det vært mye stress. Kom hjem sent søndag fra bursdagsfeiring i Røldal. Det hadde som vanlig vært en morsom, men fuktig opplevelse. Så var det tidlig opp mandag morgen og reise til Stockholm. Her har det vært masse å gjøre og masse stress. Kjenner at jeg er litt sliten. I dag skal jeg hjem til gamlelandet og torsdag og fredag skal jeg jobbe på Skøyen. Fredag er første dag i min én uke lange ferie. Ferien skal begynnes med reunion fra avgangskullet på videregående. Jeg gleder meg vilt. Det blir morro å se igjen de store flammene fra ten-årene og de underlige vesnene jeg delte klasserom med. Lørdag går turen til Røldal der det er duket for maknad. Blir der til søndag, og så går ferden videre. Jeg vet ikke helt hvor jeg har tenkt meg, men hvis noen har ønsker eller gode forslag, er det bare å bruke komentarfeltet. Pings Sommerturné 2004 blir nok som tidligere turnéer. Mye morro for ungan.
Det skal bli godt med litt ferie igjen. Og det som også er godt med ferie, er feriepenger.. :-)

Ha en tilbakelent dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

  1. Eg har enn sånn liden «thing» fårr reunions. Så det hadde våre bra visst du nå på forhånd skreiv ner litt fårventninga å sånt – koss du tror det har gått me fålk.

    Kem tror du har blitt tjukke? Har någen såm va stygge, kanskje plutseli blitt veldi fine? Kem tror du har tjent mest penga? Koss jekk d me «de kule»? Blei d någe bra av di, ellår går di på sosialen?

    Dette e spørsmål såm eg syns hadde våre veldi bra visst du tog ett lide åppjør me nå, der du gjerna fårtalte litt åm dine tanka rondt dette her, åsså kan du ijen kåmma me ett innlegg dagen ittepå reunionen, der du kan kåmma me all slags sjokkeranes nyheda!

    Eg vente spent!

  2. Ekstremsportveko på Voss burde jo være rett sted deg. Prøve litt galskap. Å vise rafterne at rafting er noe de tøffe gjør alene, ikke med et helt lag i en båt til en halv formue, men max 500,-.

Kommentarer er stengt.