Planen er klar..

Nå er planen klar for Pings Sommerturné 2004. (I år rimer det ikke).
I kveld skal jeg på reunion for -94 kullet på «Handler’n». Jeg skal slutte å drikke kokken 11, for jeg skal tidlig opp i morgen. Da går turen til Hovden, der jeg skal spise sen lunch, før turen går videre til de forgjettedes dal, Røldal. Blir i Røldal en dag eller to, før turen går videre til Stavanger. Der er hvertfall Peder’n og Ole. Kanskje er det flere der? Der tenker jeg at jeg blir til Onsdag, før turen går langs hele sørlandskysten opp til Oslo. Her blir jeg et par dager og fikser ting jeg ikke har hatt tid til, før turen går ut på hytta der jeg blir helgen over.

Håper jeg treffer så mange som mulig av dere Kaskjerere underveis.
Den etterhvert så årlige blekka kommer før dere aner det!

Ha en knallfin helg, uke og helg igjen

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.