Festlig lag #2

BakkenPå fredag hadde jeg pappapermisjon, men hadde booket tid med en kunde kl 16:00. Ghost av disk på en server, og bytte av ip adresser her og der inkl. testing var avtalt. Så grundig feil kan man ta! Idet jeg har pakket ut alle sakene mine, og fyllt opp min første kaffekopp for kvelden, buser alle mine kjære kolleger inn. Jeg forstod med en gang at her hadde jeg blitt grundig rundlurt. Mistanken om at det ikke var jobbing som stod på programmet ble bekreftet da snapsen og ølen veltet ut på bordet.
Det var veldig diffuse svar jeg fikk på mine spørsmål, men etterhvert satt vi på toget mot København. Vi steg av ved Bakken, en populær fornøyelsespark utenfor København. Det var morsomt. Tok karuseller til jeg nesten spydde, så det var ikke så lett å drikke så mye øl :) En morsom kveld! Imponert over at jeg klarte å bli så lurt.

balderIdag, søndag, var det Gøteborg som stod for tur. Her var vi etterhvert med Tommy og Therese på Liseberg. Trebanen Balder var parkens høydepunkt! En av de beste bergogdalbaner jeg har tatt. Været var skiftende og forsøkte å sette sitt preg på dagen, men vi hadde det veldig fint. Svidde av en god del penger!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.