Folven Camping

Sitter her på Folven. Lovie klunker stillferdige Jokke-melodier på sin «Made in Korea»-kassegitar. Om halvannen time skal vi ha drikkekonkurranse på pubben. Alle gruer seg. Taterdagene her i fjellheimen er fantastiske. Har kanskje ikke vært de mest effektive timene i sommerslushen, men Fiskaren og meg har fått erfare hva det er å tryne på milde hvitevarer. Vi blir her noen dager til, før vi legger ut på tur igjen, sørover til Voss. Der skal vi vise landets ekstremsport-entusiaster hva det er å playmorafte. Så kom dere til Voss nå til helgen! Sjekk forresten playmorafting.com.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.