Et måltid mindre

Har nettopp avviklet lunch. På min vandring tilbake til produksjonsplattformen kom jeg til å tenke på at det er meget tilfredstillende utsikt her. Det er bortimot vindstille og klart vær, når jeg ser mot vest. Der som solen bor er det noen farger som er tilnæremet ubeskrivlige. Som en av de lengste dagene i året er det om kun kort tid til solen igjen smiler i horisonten.
Og da skal jeg være ute og smile tilbake.
Nå er det snaue 12 dager igjen på jobben før sommeren skal nytes på land. Det blir ikke store ferien, men så lenge man er sammen med de man er glad i så går det fint. Når jeg har fri i slutten av juli er det duket for Gladmatfestival i Stavanger. Har i den forbindelsen meldt meg på et cognac kurs, gleder meg til det. Er vi riktig heldige blir det kanskje servert en Cohiba eller to også. Satser på at det blir annledning å tilbringe noen dager på Sola beach også. Har en smøreprodukt som heter Activator, mener det er en sol olje som vet hva den vil.

Ha en solfylt dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.