Ferien er over for denne gang

Nå sitter jeg igen bak, eller heter det forran? pulten her på kontoret.. Sommerturnéen er over for i år. Her kommer en kort oppdatering fra en innholdsrik uke:
Det hele begynte med reunion fra videregående. Folk hadde i grunnen ikke forandret seg mye på 10 år. De som evt hadde havnet på skråplanet stilte hvertfall ikke opp. Min store kjærlighet fra slutten av ten-årene var fremdeles like søt og morsom. Bertejentene var like bertete og de kule kara like kule..
Derteer gikk turen til Røldal via Hovden. I Røldal var det duket for marknad, men det blir ikke helt det samme uten Pelle og Tonjun og Fred.. Var i Dalen til mandag før turen gikk til SVG, der jeg møtte Peder og Ole Kristian, Smelli og Anette. Ble der til Onsdag da Kermit plutselig ville tilbake til Hovden, der jeg feiret St.Hans. Torsdag vendte jeg snuten hjemover, og helgen ble tilbragt i Oslo.
Lørdag var det duket for Mexicansk Aften i Casa Pingo, der Zahl og jeg koste oss med alt Mexico har å tilby fra Tequila via Buritos til Manu Chao.
Ferien ble ikke så lang, men som vanlig ble den ganske så innholdsrik.

Jeg holdt på å glemme den snodige skapningen vi så i går. En Labradacks. Det var et syn for guder..

Ha en utvilt dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

  1. Gleder meg til den årlige blekka! Sender du over elektonisk når den er klar? Og hva er en Labradacks?

  2. En Labradacks er en snodig blanding av en Labrador og en Dacks. Den har Labrador kropp og hode, men Dacks ben og hale..

Kommentarer er stengt.