Forberedelser, forberedelser, forberedelser

Det har vært dårlig med tid til oppdateringer de seneste dagene. Idag var det pizza til middag, for de som interesserer seg. «Osten»! Ingredienser: Mozarella, Gorgonzola, salami, tomat, basilikum og persille. Den var god og ostete.
Den dårlige oppdateringen skyldes først og fremst at det tar tid å forberede et bryllup. Selv om jeg har visst om dette bryllupet i et og et halvt år, så har jeg en tendens til å utsette ting til morgendagen om det går. Nå er det bare 5 morgendager igjen, og ting begynner å spisse seg til. Det meste er i boks, og vi ser fram i mot herrskapet som ankommer Svealand de nærmeste dagene. Vi gjør vårt beste for at dagen skal bli perfekt.
Kommer forresten kaskjererne i samlet flokk, eller hvordan er det tenkt?
Holy macarony! Bare 5 dager. Jeezes!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

8 kommentarer

  1. Vi kommer i samlet flokk med unntak av Smelvestad som selvfølgelig måtte velge det dyreste alternativet.

  2. Jasså, så han har kjøpt seg en Ferrari til reisen? Er det båt fra KrSand som gjelder for dere andre? Stokka-klanen tar båten på onsdagen

  3. Mitt alternativ er ikke dyrt. Fly tur retur 1900,-. Eg komme ned fredag i 13 tiden. Må få med meg mest mulig av Sandvolleyen her hjemme !!

  4. Anders: Torsdag!?!!? Jeg har jo bare leilighet til dere fra fredag-söndagen!! Jaja…skal se hva jeg kan fixe, men kan ikke love noen ting!

  5. Ikke jeg som er planlegger, men Bambi prater om å dra torsdag. Vent med å fikse for mye til du har pratet med ham.

Kommentarer er stengt.