Sommerturné 2004

Dette blir ikke den offisielle rapporten. Grunnen er at klokken snart er 2, og om 4 timer blir jeg hentet av Bambi & co. Vi skal så kjøre et tresifret antall mil. Den tid den sorg.

Tre personer luker i en volleyballbane.

For nesten to uker sider satte Myri, Lovie og meg oss inn i Jomperen, og satte kursen mot Erfjord. Der stod verdens kuleste bil klar for tur (bildet). Pakket om, dro videre til Røldal og plukket opp Dangerous Dan. Før vi fikk tenket oss om var vi fremme ved Folven Camping. Skienteamet var på plass. Senere kom også verdens koseligste fisker hånd i hånd med sin edle fru. Viggo var óg innom her og da Etter mye om og men dukket også en delvis amputert gjeng fra Sand opp. Det ble en idiotdeillig uke. Leggen min var ikke helt kompatibel med de største kickerne, så jeg fikk ikke så mange dager på slushparadiset Strynefjellet. Hva er alternativene? Det ble litt krosskjøring, litt elvebading og litt asfaltsurfing. Det er vel heller ikke til å stikke under en stol at det ble noe øldrikking.

En dag var Fiskaren spesielt øltørst, og foreslo drikkekonkurranse. En Slettebø sier aldri nei til slikt, og slik ble det. Det gikk som det måtte gå, jeg vant herreklassen med stil. Få stunder etterpå fant en blond jente fra Skien ut at hun ville stusse panneluggen min. Resultatet ble selvfølgelig perfekt. Dagene gikk, og vi begynte sakte men sikkert å forberede oss mentalt på neste reisemål, Voss.

Avslutningsvis lurer jeg bare på hva som er forskjellen på Mitsubishis nye modell og Norges mest spiste pizza? Ingenting! (grandis.no)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.