Karabin og kompass

To fjellklatrere, den ene kikker opp og den andre ned
Fjellklatrer på vei opp en vegg

Midt oppi all jobbinga på meieriet er det herlig å høre stemmen til Madsen som maser om å trene. Orienteringssporten har fått sin renessanse og kultstatus, og Madsen og jeg tok fram kart og kompass og snogte rundt i Vagleskogen for å trene opp kondisen og retningssansen. Den danske skrytepaven lærte seg etterhvert kunsten å orientere og vi satser på tomanns-stafett i Njåskogen om et par uker.
Sist helg var vi på Sviland og klatret. Madsen har jo allerede skrytt seg opp i sitt sjøldiggerinnlegg. Det er greit og overdrive litt, men den gamle dansken har jo ikke et snev av sannhet! :) Uansett; klatring skal det bli mye av i sommer! Satser på å klatre et par ganger i uka hvertfall, både ute og inne. Ferie blir det lite av. Jeg må jobbe i hele sommer for å få råd til å leve neste år :/ Argh. Det er ikke lett å stå opp klokka seks hver dag.. Men jeg skal unna meg en liten ferie neste helg: en tur til Quarten. Jeg har mest lyst til å se My Dying Bride som spiller på lørdag, men det blir vel til at jeg følger strømmen og ser noe hipt noe. Gleder meg hvert fall. God sommer folkens!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.