New Hardware

Sånn, der var jeg tilbake på det rette sporet. På fredag gadd jeg ikke mer! Jeg var dritt lei Nokiatelefonen min. Jeg ville tilbake til Siemens. Jeg stormet inn i butikken, og der lå hun og ventet på meg med et bein til hver side, klar til at jeg skulle sette fingrene i henne. hmmm, dette hørtes nesten litt drøyt ut, men jeg hadde lenge hatt våte drømmer om CX65, det nyeste av tilskuddene i Siemens familien. Og hun skuffa ikke. Telefonen er simpelten helt rå..
Nok om det. Nå er det andre ting som gjelder. Jeg fortalte tidliger at noen ble glade for å høre at jeg skulle være i Stockholm helt til Nyttår, og denne personen var jeg en liten tur ute med på onsdag. Det var kjempehyggelig, og vi avtalte å møtes i dag igjen. Nå har jeg akkurat invitert megselv på middag, så får vi se hvordan invitasjonen blir mottatt..

Oj, der fikk jeg svar på SMS’en..

Ha en super dag alle sammen :-)

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

  1. Ja, det var vel ikke så mye å si om den SMSen. Det blir date på onsadag i stedet..

Kommentarer er stengt.