Roadtrip: Cumshots, Fuck For Forest, Dillinger Escape Plan og Slipknot på 14 timer

Fuck for Forrest på QuartDansken snakket om Slipknot på Quart. Trashie, som har baksnakking av Dansken som sin «all time favorite hobby», var sikker i sin sak. Dette var nok et luftslott fra Dansken. Tirsdag kl 11.00, i ren redsel for å bli kalt sommerens luftslottkonge tok Dansken mot til seg å ringte Lovie for å høre om han var sugen. Spontan som Lovie er var han selvsagt ikke vond å be. Vi avtalte avreise fra den danske residence kl 13.00. Mye av det som gjorde Quart 2004 til et hinder for Dansken i år, var at han sleit med pengeproblemmer som følge av noen idiotinvesteringer i det siste. Kan nevne ting som nyinnkjøpt kart og kompass, Klatreføreren for Rogaland, badhette, svømmebriller og badeshorts. Dansken gikk derfor gjennom mobillisten sin for å se etter noen potensielle reisefølger som ville dele reiseutgiftene. Etter et noen minutters scooping fikk Dansken endelig napp, Eirik, sjøulken som bestemte seg for å være med på jordomseiling med 2 ukjente sjømenn, stilte naturligvis opp =). Kl. 17.00 var vi fremme. Vi parkerte bilen og ordnet dagspass (470kr).

Første konserten vi fikk med oss var Kristoffer Schaus Chumshots. Selv om musikken ikke var det beste, var Krifstoffer Schau med på å gjøre dette til en uforglemmelig kveld. Et energishow uten like, bestånde av apekattendenser, spytting, blod, ølbokstygging, bisarre mirofonstunts, og ikke minst Fuck for forest sitt bidrag, som ble foreviget i alle landets aviser. Etter konserten sto Dansken igjen med et glis, vi var tross alt mitt i jesusbelte. Og når man tenker på alle de små uskyldige sjelene som garantert kommer til å få seg en god latter når pappa skal fortelle om blomstene og bien, et par år frem i tid.
Terningkast: 6

Neste band ut var Dillinger Escape Plan, som i siste liten hadde blitt hentet inn som erstatning for Hatebreed. DEP er et ukjent band for Dansken, men følelsen var god på at dette skulle bli bra. Musikken er det vanskelig å si noe om, den var bare helt syk. Vokalisten minnet om en en fisk i åndedrettsnød, som spydde ut noen ugjenkjennelig engelske gloser. Det var svært vanskelig å finne musikken deres fengende, men pluss til DEP for et kult sceneshow, tatt i betraktning at pulblikummet var sinnsykt slapt. Der og da begynnte Dansken å grue seg til Slipknot i frykt for at publikummet skulle være like slakt. Vokalisten bare lo av hele publikummet, og Dansken lo med.Til slutt lot vokalisten frustrasjoen gå ut over en liten kid blant publikum som viste fingeren. Dep-vokalisten svarte med å slenge en god klyse snørr tilbake, etterfulgt av en flaske vann og en flygende microfon.
Terningkast: 4

Så var det duket for kveldens høydare Slipknot, som Trashie ville sagt. Heldigvis hadde de gladkristne tatt til vett, og kommet seg langt vekk fra konsertområde, for å gi plass til det mørkkledde klientell. Etter å ha ventet på første rad i 90 minutter entret Slipknot’s 9 disipler scenen til full jubel fra publikum. Helt sinnsyk, plastikk, fantastisk rå konsert. Desidert det råeste Dansken har sett i sitt 23år gamle liv. Selve presset fra publikum var sinnsykt. Gråtende ble de få fjortissene som hadde forvillet seg inn på konsertområde tatt hånd om av oppbolte vakter, som fikk dratt dem ut i sikkerhet. Både Dansken, Lovie og Eirik gliste fra øre til øre gjennom hele showet. Fyyyyfean for en konsert… Når Corey, vokalisten i Slipknot fikk hele publikummet til å sette seg ned på huk for så å hoppe opp på kommando var bare helt fantastisk rått!! FYYYYFAEN. Blir mye banning her nå, men fyfaen så sinnsykt kult.
Terningskast: 6 +++

Vil til slutt takke Lovie som stilte med bil og ikke minst Eirik som ikke er vond å be, for en fantastisk opplevelse jeg ikke ville vært foruten=).

Dagens låt: Korn – Ya’ll want a singel

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

4 kommentarer

  1. Trashie: Heldigvis ikke bare jeg som sliter. Qvote Smelli; Da var (bryllypet) vi alle hadde venta på (desverre) over. Jeg må si (desverre) =)

Kommentarer er stengt.