Bryllup

I helgen var det som kjent bryllup. Tommy, Morten, Bambi og jeg kjørte de 100 milene til Helsingborg. Kom frem torsdags kveld, og da startet vi bratt med et åk til Danmark. Traff på Sveriges Åge Aleksandersen, en festlig alkoholiker med minneverdig røst. Bambi er i besittelse av gode bilder og filmer av denne originalen. Tommy klarte å lure med seg 1 liter Sambuca ut fra uteplassen på et mirakuløst vis. Denne literen ble konsumert i løpet av sekunder på båtturen tilbake. Det gikk som det måtte gå. På fredagen kom også en snurrebass vi så godt kjenner som Smelli. Kvelden gikk med til øl på bryggen, blåsjellspising og blackjackspilling. Alt Bambi tar i blir til gull. Også i kortspill. Følte en god blanding av hat og misunnelse når den lille jævelen klarte å få hele 4 blackjacks på én hånd. Sannsynligheten er visstnok noe i nærheten av 1:700000. Den usle hundrelappen jeg satset forsvant før jeg hadde satt meg ned. Smelli vant denne kvelden. Lørdag var det tid for bryllup. Det regnet bøtter, og torden herjet sør-Sverige. Bagateller. Brudeparet var nydelige når de gikk opp kirkegulvet i Santa Maria-kirken. Denne hendelsen er beskrevet tidligere. Vil takke Kenneth og Laila for å ha invitert meg, det var en stor opplevelse. Alt gikk som perler på en snor. Maten var topp, drinkene var nydelige, talene var gode, og lekene og karaoken skrudde stemningen mange hakk til værs. Kveldens höydare var Toastie, som nok kommer til å bli en fast toastmaster i våre bryllup fremover. Hvem er nestemann ut?

Festlig at Lovie faktisk er et navn. Denne uken henger jeg på Unitron om dagene, og maler huset i Postveien om kveldene. Til helgen har de meldt regnvær, noe som lett kan resultere i en liten malingspause. Tankene flyr lett over til øldrikking. Hvem henger seg på? Leker også med tanken om å arrangere en heftig playmorafting på lørdag eller søndag. Interesse?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.