In The Game Of Life… Play The Cards You’re Dealt

Teddy KGBEt lenge planlagt luftslott er i fred med å ta form. Selve ulmingen av dette luftslottet startet en gang mellom 1998-1999. Dansken hadde ved ren tilfeldighet kommet over en film kalt Rounders, med en rollebesettning bestående av kjente skikkelser som John Malkovich, Matt Damon og Edward Norton. Etter 121minutter var Dansken overbesvist og fast bestemt på at han en dag skulle greie å samle et lag med både gutter og jenter, alle villige til å sette av en dag eller to i måneden til tidenes Texas Hold’em Pokerlag.

kortstokkemaskinvisor Dansken venter i disse dager på å motta 125 pokersjetonger, vunnet over Qxl til den nette sum av 282kr. Videre i Danskens hode planlegges det å investere i et rundt, grønt dealerbord, kortstokkemaskin, dealercaps og et par pakker med oreoskjeks (de med vanilje), noe alle ekte pokerspiller er i besittelse av. Når du har sett Teddy KGB i Rounders vet du hva Dansken snakker om. Så til alle dere som er å finne i Bergens område etter sommeren er hjertelig velkommen. Eneste Dansken krever er at man stiller opp i en hvit finskjorte. Huset stiller med champangebrus, og til dere med dårlige nerver kan medbragt brygg være en løsning.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

9 kommentarer

  1. Hehe, fordi jeg skal være John. Leter febrilsk etter den røde sportsjakken min nå =)

  2. Møkkafilm? Bra at vi alle er forskjellige i oppfatningen av hva som er bra film.

Kommentarer er stengt.