HITS 2004

The Hole In The Sky Festival 2004, som finner sted på Garage i Bergen fra 25.8 – 28.8, huser denne gang en gjest Dansken svært gjerne kunne tenkt seg å se. Dansken snakker selvfølgelig om Glen Danzig, mannen som er grunderen i black metal bandet Danzig. Hovedpersonen selv blir omtalt som metalens svar på Elvis Presley. Glen Danzig startet sin karriere i legendariske Misfits, før han i 1988 ga ut sitt første album med Danzig, som bl.a. inneholdt slageren Mother. Det er 12 år siden sist Danzig var på besøk i Norge, så Dansken råder alle med litt metall i blodet, og med ønske å oppleve en konsert utenom det vanlige å få med seg denne festligheten. Kan bekrefte fra sikre kilder at det ikke er uvanlig at Glen Danzig faktisk slår ned de ivrigste Danzig-wannebe’s som prøver å komme seg opp på scenen. Dansken tar derfor ikke ansvar for hva som måtte skje med de som følger etter.
Tror heller ikke at publikummet til denne konserten blir det snilleste, så folk med sarte sjeler og dårlig fysikk bør holde seg hjemme.
Billetten til dette «must see showet» koster usle 370kr. Til nå er Dansken og Marius Satanius klar. Hvem følger etter?

Dagens låt: Misfits – Saturday Night

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

5 kommentarer

  1. Trashie: Har en utfordring til deg. Hvis du kommer deg opp på scenen og mooner Glen, så skal jeg betale inngangsbilletten=).

Kommentarer er stengt.