Trubadurfestival

Nok en helg er over. På fredag satt tre Slettebøer og en Lovie i sistnevntes leilighet i Smeaheia. Suksess. Etter et lite dusin minsforståelser havnet vi i metropolen Sandnes. Et klok mann sa en gang, «Du har det ikkje løgnare enn det du ødelegge for andre». Dette var realiteten denne kvelden. To Slettebøer og en Trond moonet alt som var å moone. Loven møtte til slutt opp, men alt ble avsluttet med et smil. Konstabel Beggi ordnet opp. Hukket opp med Karl Bertil. Nachspiel i det gule hus. Huppel og meg skulle bare dramatisere Zelda først. Verst var kjempen i level 3. Etter å ha saumfartet et hundretalls hager, endte vi opp med følgende invetories: 1 stk. rake (primært for gress), 1 stk. spade (primært for sandkasser) og 1 stk belte type skinn. Fulle av blader, greiner og vann ønsket brødrene Wiborg oss velkommen til et svært så hyggelig etterspill med svensk visemusikk. Bildene som ble tatt med Mr. Locos kamera, ut.

Anders gir klem til Eivind utkledd som jente

Så ble det plutselig lørdag. Jeg lovet gull, grønne skoger og jentevorspiel på Hundvåg til gutta. Planen ble spolert, og kampen om å finne et alternativ gikk overraskende lett. Turi, Tina, Lovie, Bambi, Tommy, Smelli og meg endte opp hos Verdens Bruneste. Der var 1/4 av Stava-familien representert (Ann Åse og Jørn). Det ble hårfiksing og oppdressing av Lovie. Høyhelte sko og en nydelig sommerkjole passet som hånd i hanske. Målet var så Trubadurfestivalen. Prøvde å få folk med på Bare Egil Band, et luftslott som kjapt ble punktert. «Helt Rått», «Tollboden», «Nilsen & Wold», «7 Eleven» , «Checkpoint Charlie», «Newsman» og «Arkivet» ble besøkt. Veiviser Lovie var forbausende dårlig, men vi havnet opp på lyttekonsert med vår gode Røldalstrubadur Jim Jacobsen (også kjent som John Holmes). Skal gjøre en lang historie kort: Det ble rekedans til vår store glede! Herlig farlig. Det begynte å bli lenge siden nå, så det var herlig å få frisket opp gamle dansekunstner.

Dagene går. Plutselig stod det søndag på kalenderen. Spising og filmtitting. Alt for lite baluba. Vi leide to stjernefilmer, «Monkey Hockey» som faktisk ikke ligger i IMDb, og «The Cider House Rules«. Førstnevnte sov jeg meg gjennom, mens sistnevnte var en nydelig historie om et barnehjem og en eplefarm. Herlig. 7/10.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

  1. men va faen lovie..hehe! me syns me ser astri og på si:)ska me ta et jente vorspiel snart?? lise sitte å ser mot i brystet å ler seg i hjel..una poco loco:) han karl va goe i dag. snaiks!

  2. Vi er klare for jentevorspiel begge to. Har Gretes Skiteam planer for helgen?

Kommentarer er stengt.