White Wedding

Overskriften er kanskje litt missvisende, men hvit helg høres ikke like bra ut. Jeg bestemte meg torsdag kveld for at jeg skulle ha en alkoholfri helg. Det har blitt litt mye i det siste, for å si det sånn. All denne utenlandsreisingen er en ting.. Det er ikke så mye å finne på i Stockholm.. Det er jo ikke stort bedre å komme hjem. Der sitter jo bare Zwahl, og jeg er jo ikke vond å be når han spør om jeg ikke skal ha en øl.
At det ikke er så mye å finne p?å i Stockholm er en sannhet med modifikasjoner. Det er en hel del å finne på, hvis man bare får ræva i gir. Jeg har begynt å trene litt, og det får hvertfall ettermiddagene til å gå. Det er litt værre med kveldene. På kveldene har jeg funnet ut at det ikke er så dumt å vie lokalbefolkningen litt oppmerksomhet. Lokalbefolkningen består egentlig av en svensk tjej. Fia. Hun er en supersøt litta jente med blondt hå, blå øyne og verdens søteste smil. Vi får se hva som skjer..
Akkurat nå skjer det ikke mye på den fronten, for de neste 4 ukene skal jeg tilbringe i Norge. Først 2 ukers jobbing her på Skøyen før jeg skal ha 2 ukers velfortjent ferie. Jeg har ikke store planer for ferien, men jeg vet at den skal avsluttes i Finland, der det blir vodka, sauna og rally. Så blir det tilbake til Stockholm igjen, og for en gangs skyld, gleder jeg meg litt :-)

Ha en lykkelig dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

4 kommentarer

  1. Fred: Det må evt bli en privat visning. Jeg tror ikke Fia ville blitt veldig glad hvis jeg publiserte bilder av henne på nettet. Du får bare ta mitt ord for at hun er kjempesøt :-)

Kommentarer er stengt.