Konspirasjoner host meg der og host meg her.

Som dere alle ser sliter Dansken med en vond hals. Dansken har nå kjempet mot denne faenskapen i 3 dager og 3 netter, uten å lykkes. Innkjøp av repsils, dent og en hostemikstur ( Solvipect) har visst seg å være nyttesløst. Problemmet for Dansken er at halsen er med på å blåse ut luften av de mange fremtidige luftslottene som er under planlegging. Kan nevne tur til Hidle og grillfest i hagen til Dansken. I går prøvde Dansken seg på to kjerringråd. Det ene var å drikke en drink bestående av kokt pepperrot, som ble tilsatt sukker og sitron. Denne hadde dansken stor tro på, men dagen derpå knuste alle drømmer om en snarlig suksess. I natt sov Dansken med skjerf rundt halsen, også dette til ingen nytte. Noen som har noen gode råd til Dansken?

Som den selvutnevnte etterforskeren Dansken er har han de siste dagene prøvd å finne ut hva som kan ha forårsaket denne tragedien, akkurat som verden krevde svar på hva som gikk galt 09.11.2001. Dansken har sett for seg konspirasjoner som at den gamle ølen Frank (Daimgjengen) så gladelig, men på mistenkelig vis ville at Dansken skulle smake på, rett og slett var blitt tilsatt en ekstra indigrediens. For ikke å nevne Gunnar som Dansken har klatret med i det siste. Har spesielt en dag i tankene. Det var den dagen Dansken spurte om Gunnar kunne ordne en flaske vann, ettersom at Dansken hadde glemt sin hjemme. Merkelig nok kom Gunnar ut med en stor 1,5 liter flaske med vann, som han ville at vi skulle dele. Det som er mest urovekkende er at han noen dager etterpå klager på at han har vondt i halsen og som den store skrytepaven han er, stolt viser frem sitt store forkjølelsesår i halsen. En annen terori er at noen har forpestet vannet på gamlingen i en ren misunnelse fra å holde meg vekke fra svømmingen, som igjen er med på å styrke min egen kondisjon. Det var da Dansken igjen kom inn på navn som Gunnar og Oddvar. Det var nemelig sist torsdag at Dansken var å klatret med Gunnar og Oddvar. Til Dansken store forbløffelse måtte de begge kaste inn håndklærne riktig så fort. Oddvar skyldte på for mye powerballtrening, mens Gunnar hylte om at pappa skulle ha bilen. Til lite overbevisning fra Dansken som kunne høre guttemusklene deres hyle i takt med deres ukontrolerte barneskrik, som febrilsk prøvde å hoste frem de dårligste unnskyldninger. Men som den gentelmannen Dansken er lot han seg til slutt spille med å late som at han hadde full forståelse for deres dårlige unnskyldninger. Så etter mye frem og tilbake har Dansken kommet frem til at det er skrytepaven Gunnar som er skyld i Danskens vonde hals.

CASE CLOSED!

Dagens låt: Danzig – Mother

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

21 kommentarer

 1. Det er ingenting i veien med halsen din kjære venn, det er hodet ditt. Du trenger en solid kur mot din sterke hypokondri. Apropos det emnet: hypokonder.dk. Det måtte jo bare være en dansk side! Lmao.

 2. Trashie: Det kuleste er jo at du har vært mer hypokonder enn meg det siste året!! Tenker på den dagen du skyldte på forkjølelse som følge av din labre innsats over de syv fjell! Misunnelse er det eneste ordet som skriker i mitt øret!! Får ikke jeg lov til å være i dårlig form Trashie?

 3. Vel, det får bli opp til andre å bedømme. Ser ikke på meg selv som en hypokonder. Du prøver bare å slå hardt mot hardt.

 4. En skytepave innenfor klatring er aldri en bra kombinasjon uansett hvordan man ser det.

 5. Tror du at den lille føflekken på armen er tegn på den farligste hudkreftformen? Eller at hjertebanken du kjenner betyr et snarlig hjerteinfarkt? Da deler du skjebne med ca. 50 000 personer her i landet som lider av hypokondri eller helseangst – en sykdom som kjennetegnes av at man tror man er alvorlig syk selv etter grundige undersøkelser og forsikringer fra lege om at man er fysisk frisk.

  Prøver du å påstå at dette er meg Trashie?
  Jeg syter, men jeg frykter ikke for mitt liv… Stor forskjell på sytepave og en hypokonder…

 6. Anders: Madsen er ikke hypokonder. Han er bare høflig og finner en «plausibel» unnskyldning for å slippe å gjøre noe.

 7. Det er kun to ting som kan hjelpe den stakkarslige halsen din. Den ene er human, den andre mindre sådann.
  1: kast i deg minst 10 gram C-vitamin og 30-40 dråper solhatt. Gjenta ca 2 ganger daglig til du er frisk. Dette kan ha negativ innvirkning på tarmsystemet, men det skal du bare drite i (bokstavlig talt)
  2: Gjør som de gamle rokkestjerner. Stikk på Whisky fylla. Spriten tar knekken på alt som er av groms i halsen din. Du vil garra ikke føle deg spesielt bra i morgen, men dagen etter er du frisk som en flyndre :)
  God bedring

 8. Trashie er sta som faen!! Typisk enebarnfaktor ute å går.. Alltid fått viljen sin. Ukronet mester i å spise opp snopet sitt fort som faen, for så å unytte de som ikke ikke spiser fullt så fort=).

 9. Har aldri lagt skjul på snopeteknikken min, men det var kanskje litt off-topic.

 10. Bytt ut whisky med Gammeldansk så har du kuren du trenger. Gammeldanskfylla kurerer alt!

 11. *fnis* dette va bra lesing. It`s war on kaskjer!!
  Ang. hypokondri så lide 99% av alle menner ein eller aen grad av denne innbillte sykdommen.

 12. Du er bare full av faen Madsen. Grunnen er at du er for lat til å ikke la deg selv ligge i dine egne kroppsvæsker hele natten igjennom, det fører til nedkjøling av mage og bryst-regionen (alt etter som hvor spenstig «joggingen» om kvelden er).

 13. Du og dansken!! Klatre litt snart eller, du begynner å bli litt slapp synes jeg… :D

Kommentarer er stengt.