Store muskler

S.A.T.S.Smelli dro meg med til S.A.T.S. for en prøvetime i går. Etter en god runde oppvarming og prat med gamle bekjente, satt jeg meg ned foran et speil, og begynte å pushe jern. Blodårene piplet frem, og musklene var svære. Strålende fornøyd. Plutselig stoppet jeg opp og lurte på hvorfor venstre arm var så mye større enn høyre. Det tok ikke mange sekundene før jeg hadde klart å legge sammen 2 og 2. Juksespeil! Akkurat som på tivoli! Kanskje ikke like radikalt, men det var helt klart buet til for å se bredere ut. Grunnen til at dette kun gjaldt venstresiden var at jeg ikke satt i midten av speilet. Kjipe greier. Følte meg supersnytt. Har tidligere hørt om liknende historier på H&M, da med motsatt speil for at kundene skal føle seg slankere. Hva mener vi om sånn? Ble grådig (smud Danski?) provosert. Det hører vel med til historien at dette var min subjektive erfaring. Smelli var uenig, og mente at dette var et helt normalt speil.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

  1. Smelli har vel ennå ølbrillene fra helga. De forandrer jo litt av de ytre skjønnhetstrekkene.

  2. Jeg må bare si at Smelli tar nok feil ja. Grunnen til at de stter opp juksespeil på Sats, er at folk skal se i speilet og tenke; jasså, så stor jeg er. Det får holde for i dag. Dermed blir apparatene ledige. Så kommer de hjem og ser seg i det ordentlige speilet. Her ser de ikke annet en et likbleikt beinrangel av en fiskebolle. Dermed er det tilbake på Sats.. På denne måten ungår de at nybegynnere opptar for mange apparater under den gratis prøvetimen.

  3. Trashie: Prøver du å synonymisere grådig og smud? Selv synes jeg at å bruke grådig for å forsterke et ord er det mest senile som fins =)… Ta feks slik bergensere sier; Det var et grådig bra program. Hva betyr det liksom? Det er faktisk det som provoserer meg mest i Bergen. Bergensere bruker grådig i alle sammenhenger…

  4. Du misforstod Danski. Jeg brukte grådig fordi du hater det. Derfor lurte jeg på om det var smud av meg å bruke det. Capishe?

Kommentarer er stengt.