Norges Røde Kors

Norges Røde KorsMange tusen mennesker er ensomme her i landet. Innsatte i fengsler trenger noen å snakke med. Unger som ikke har det så greit trenger gode opplevelser. Nye flyktninger som aldri snakker med nordmenn trenger noen som vil ha kontakt.

De siste dagene har jeg sjekket litt rundt om hva det innebærer å være frivillig arbeider i Norges Røde Kors. En organisasjon som har nesten 25 000 aktive frivillige over hele landet. Røde kors har noe som passer for alle og en hver. Gjennom Røde Kors kan du være telefonvakt, flyktningeguide, nattevandrer, visitor ( besøker fenglser, barn og unge i asylmottak, ensommen mennesker generelt). Selv har jeg funnet det interessant å bli med i hjelpekorpset. Så til alle dere som studerer i Bergen kan jeg meddele dere at hjelpekorpset starter opp et gratis kurs i septemper. Både jeg og Trashie er beinklar, noen andre som er interessert? Jeg har også sjekket opp hvordan det er med tanke på forpliktelser og slikt. Dette er ikke noe problem ettesom det er 100% frivillig. Så hvis det ikke skulle passe for deg. Har de garantert noen andre å ringe til.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

2 kommentarer

  1. …og når det er 100% frivillig er det mye lettere å trekke seg 100% frivillig også…

Kommentarer er stengt.