Ensom i natten

Det er nydelig å være på jobben i dette fantastiske sommer været. Sitter ute på rekken og ser på solen. En annen fordel med å være her er at vi får bestemme hva kokken skal lage til oss. Her snakker vi om matkunst på høyt nivå. Problemet er at vi som bestiller mangler kreativitet. Det har vært retter som kylling, pizza, hamburger og andre mindre kreative ting. Jeg har ønsket biff tartar noen dager, men det er skumle saker visst nok. Det gikk som det måtte.
Fikk viljen min til slutt.
Nattens meny består av mexicansk gryte. Gleder meg.
Blir nydlig med en sterk gryte og et svalt glass Munkholm.
Ellers er det ikke så mye spennede som skjer her, kan vel ikke kalles spennende dette heller..Alle ser med lengsel frem mot sommerferien.

Ha en folksom dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.