«Sommartider, hey, hey, sommartider!»

GTGT2Igår var det plutselig Gyllene Tiders 25-års turne i Helsingborg, og jeg var visst invitert. Fri flyt av mat og øl. Våre venner Tele2 stod for alt. Sjefen og jeg hadde VIP-billetter, og satt sammen med de store gutta i VIP-teltet. Heftig!
Per og gutta har tydeligvis holdt sammen i 25 år, og dette ble feiret med brask og bram på Sofiero i Helsingborg. Kjåka fullt med folk og høy stemning.
Mandagsmorgen vil jeg ikke nevne…

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.