Enda mer nytt

Trek 1000 Dette har jeg ventet lenge på. I flere år har jeg gått og siklet på en ny sykkel. Ikke noe hvasomhelst, men en ekte landeveis rakett. Jeg hadde sett meg lei på bare å sitte inne å se på Tour de France. Den gamle Merida Matts’en duger fint til å sykle til jobb og kammerater, men barndomsminnene fra sykling på en ekte racer gnagde i meg. Skal det trenes skikkelig, må man ha sikkelig vektøy. Det nye verktøyet er en Trek 100, som vist på bildet over. Nå blir det mye sykling fremover. Jeg skal ha ferie fra nesteuke, og sykkelen blir naturligvis med på hytta.
Etter ferien blir det tilbake til Stockholm, så 3-4 dager i uka får jeg ikke syklet. Når man tar med de dagene jeg kanskje er inndisponert av ulike grunner, blir det kanskje 2 turer i uka. Men på hotellet i Stockholm er det treningsrom med ergometersykkel, så det blir nok litt sykling der og. Carler’n har bestilt ny ramme fra «Stata», så i ham har jeg hvertfall en treningskompis.
Så får vi bare håpe at dette ikke er nok en illusjon som viser seg å forsvinne ut i brutte løfter og bokstavelig talt punkteringer.

Ha en dag full av gode hensikter.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

5 kommentarer

Kommentarer er stengt.