Et kjempe tiltak

Måtte det komme mangen slike i fremtiden. Hva er vel ikke bedre enn å uniformere seg? Kanskje vi skulle ha samme hår firsyre. Vi skulle tatt en tur på HM å handlet «uniform» til guttene.
Vi kunne sett like ut gutter!!
Hadde ikke det vært konge? Folk hadde snudd seg etter oss på by`n og sagt; «der er en av kaskjer medlemene». Det hadde vært drømmen.
Vi kunne opptrådt som en klubb. Kanskje vi klarer å skape en slags fotball klubb stemning. Idrettslagets fellesskap er undervurdert. Etterhvert vil vi få noen kjekke grilldresser, de samme innteressene og i heletatt være som en organisme. Organismen kalt amøbe.
La oss stå sammen. Vi kan bli sterke.
La oss få like navn. La oss alle få noen ekstra i og ie endinger.
En annen ting som er fint viss vi klarer å femstå som en stor amøbe er at vi kun trenger en eller to til å tenke for oss. La disse sjelene få velge frisyre, uniform, musikksmak, navn etc.
Hvorfor tenke selv, når andre kan gjøre det?

Måtte alle få en enkel dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

5 kommentarer

  1. Ingenting er som et samfunn i evig symbiose. For å oppnå en perfekt harmoni er det selvsagt helt nødvendig med slike tiltak som du her skisserer. Støtter deg 100% Ole Kr!

Kommentarer er stengt.