Helgen som var

RullestolSom dere sikkert alle har forstått, så ble det faktisk holdt en riktig så liten koselig fest i den Danske Residens i helgen. Noe grillparty ble det riktig nok ikke, men det var ikke mangel på festklare mennesker. Planen var jo egentlig å samle flest mulig kaskjermedlemmer for å lufte litt på mitt og Trashie sitt pågående luftslott. Planen er at alle skal få et kallenavn som slutter på i eller ie. Eksempler på dette er jo; Trashie, Lovie, Smelli, Morfi, Bambi og ikke minst Danski. Noen nye navn som jeg og Trashie har kommet frem til er Ole Kristian, som nå går under navnet Svenni. Opphavet til dette navnet kommer fra når vi var på skiferie i Frankrike. Her traff vi på noen riktig søte jenter som vi satt å pratet med ut i de sene nattestider. Skuffelsen var derimot stor da Svenni til sin store forbløffelse fikk høre at de kalte ham for Olaf Sven, noe som raskt falt i smak på oss andre. Men når man følger en regel, så følger man den. Derfor kunne vi ikke bruke Olaf Sven, og slik ble Svenni til. En annen gutt som har fått æren av å få et kallenavn er Gunnar, som fra nå av heter Buffi. Dette kommer av at gjengens moteløve nr 1, Gunnar, nylig la Buffaloskoene sine på hyllen en gang for alle. Ellers så har vi jo Tommy, som er sykelig opptatt av David Beckham. Tommy har planer om å spare til samme hårfrisyre som Beckham en gang hadde. Han skal visst nok også ha planer om å kopiere 7-tallet til Beckham i form av tattovering en plass på kroppen sin. Da kommer det sikkert ikke som noen bombe at han nå går under navnet Becki. Siste personen som har fått æren av et nytt kallenavn er vår gode venn Kristian Zahl. Han har til tider gått under navnet Zahli, men tiden var inne for å gi han et nytt kallenavn. Som sagt så følger det alltid med en god historie til et bra kallenavn, det er gylden regel det. Så i jesus og den hellige ånd døper vi deg herved til Pecki. Dette navnet kommer av at Pecki en gang i sine glansdager hardnakket påsto at han greide å løfte 100kg i peck deck, og at han ikke kunne noe for at han var en natural når det kom til peck deck’en. Så til alle dere andre så føler dere en smule snytt fordi dere ikke har blitt nevnt er dette fordi jeg og Trashie ikke har funnet et verdi kallenavn til den det måtte gjelde. Så mens dere venter vil jeg at dere skal huske på at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves.

Nå over til en helt annen ting. Jeg vil gjerne lette litt på en av mine fobier, og kankje få en bekreftelse på om det bare er jeg som lider av denne fobien. Eller om det finnes andre der ute. Saken er den at jeg har sinnsykt fobi mot rullestoler. Jeg tør faktisk ikke sette meg i en rullestol. Dette kommer av at jeg er ganske så overtroisk av meg og tror at dersom jeg sitter å koser meg i en rullestol kan dette ønske en dag bli oppfullt. Dette hadde jo selvfølgelig både vært ironisk og tragisk. Samme gjelder å parkere på handikapparkering. Det var faktisk i sist uke når jeg skulle inn å kjøpe meg en flaske med hostesaft at jeg hadde muligheten til å parkere bilen på en handikapplass, men overtroisk som jeg er tok jeg heller plassen ved siden, som var en reservert parkering. Hvis oppdaget hadde ført til borttauing. Heller en borttauing enn et liv i rullestol spør du meg. Samme gjaldt i går natt når jeg skulle hente mor og far på flyplassen. Jeg var trøtt, jeg var sliten, flyet var forsinket og det var ingen ledige sitteplasser. Det var da jeg fikk øye på de tomme rullestolene rundt om i lokalet, som på spøkelsesaktig vis ropte på meg og sa; «kom og lek med meg, kjempekjekt. Tiden flyr når du leker med meg inne på en flyplass. Fliseunderlag er det beste underlaget som finnes til å rulle på». Må ærlig innrømme at jeg der og da ble litt fristet, men pga min sterke overtro endte jeg opp med å lene meg inntil en bossdunk.

Så til alle dere som nå sitter igjen å drar relasjoner mellom mine uttalelser og han som mente at folk som sitter i rullestol, sitter der fordi de en gang i sitt tidlligere liv var en ond motherfucker. Slike uttalelser tar jeg sterkt avstand til. Jeg kan ikke noe for at jeg ikke synes det er noe gøy å leke med en rullestol. For er det noe jeg frykter, så er det et liv i rullestol.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

3 kommentarer

  1. Jeg kan ikke se for meg annet enn at rullestolen må være den beste unnskyldning i verden for å unngå å iverksette et luftslott? Nålen i ethvert luftslott som sliter med punktering!

  2. Støtter deg ang rullestol Banning. Fikk et litt annet syn på «lek» i rullestol etter å ha sittet fast i en..

  3. Henning, på tide å editere post’en din. Hva med Oddi a??? Fortjener jeg ikke engang å bli nevnt her??? Dette blir lite hyggelig på tirsdag vet jeg…

Kommentarer er stengt.