Knivskjellveien 69 Hommersåk sygaste løgnaste festen eg nogen gang har vert på

Meg , kissssssssssa , tananger cissssssa naboen ,tina ……….
Va ude på hommersåk å drakk meg å cissssssa va ganske fodle før med kom ut med vore 8 øl kver , å merr sko det bli ,sto øl sprit øve allt i huset med drakk det med fant akksom det va gratis ,,,, å delte ud te venner å bekjente inviterte en heil del folk , å velta det foglaburet 97 000 ganger ,spiste pizzaen så ikkje va vårs , men uanzz hu jentå sa eg konne få et stykke av na menne det ente med a med delte pizzaen på oss 4 og resten ente i viftå på kjøkkenet å ront forbi i ansiktet te folk , så tebake te foglaburet så eg velta pga hu klikka jo på meg sa eg sko rydda opp datt jo ut 1 milliard foglafrø fra det buret ,gjekk eg å henta kost å feiebrett ,klarte egkje feia det oppå brettet feide eg det utøve heila stuå ,alle begynte å knekka seg i latter sa eg dette suge gidde faenkje mer ska ha merr øl eg å merr mat ,så komme cisssssaen å velte buret hehe det va bare så sykt …..foresten må ha med at cisssa tok tak i crister luftan opp å snurdan akkurat så han va propell på et hellikopter
nokk om det kan skriva te i mårå pga det va så masse så skjedde……..

Så kom med te det punktet at med helte 1 liter cola i håve på ein å en øl då gjekk med ve streken meinte hu då måtte med nokk pigga ,, så pagg vimsa i boligstrøket på hommersåk stilte oss uti veien stopte allt så va av bilar å mopedar sa med sko te Sandnes så fekk med endlig stopt å tvingd han edvin te å kjøra oss te sandnes der med ente opp med å ringa bangkock å babla med de heile turen , når han edvin endlig hadde kjørt oss te sandnes fekk med han te å setta oss av med kaduvill for en kanonsum på 100 kr så han ikkje va så veldig fornøyd med menne allt ekje liga greit her i livet for alle , its and hard life , stakk meg ¨å naboen cissssa inn på kaduvill der med møtte andi ,karen ,helene, zahl å masse andre syge raringar med kjenne så tok med flatt av der inne pga det va skamvarmt , når det stengte ente med opp i en nye lyrtaxi så med ente opp hos han Hein så va med der te med måtte pigga så va det taxi fra lura ,stavanger , sandnes ,stavanger pga med klarte ikkje bestamma oss taxiregningå blir holdt hemmlig inntill videre Eirik ……………..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.