Hverdag

Kanskje ikke spesielt interessant lesning, men slik forløper min nåværende hverdag seg. Blir vekket av polakken £ukasz Piotr Ziò£kowski kl. 07.30. Vi står da opp, gir en god klem til Rulle og spiser en skål crusli mens vi baksnakker hvem det måtte være. Kjøreturen til Unitron tar ikke mange minuttene, og der blir jeg sittende i 8 timer med noen prosjekter jeg burde hatt ferdig for lenge siden. Videre går turen til Sola der jeg spiser middag sammen med min mor, for så å kjøre videre til Postveien for å male i 4-5 timer. Regner med å være ferdig å male om ca. 15 timer. Er drittlei.

Så hva skjer til høsten? UiB er stappfullt, og jeg står på venteliste til bachelorprogram i kommunikasjonsteknologi og nye medium. Kommer sannsynligvis ikke inn. Planen er å bruke plassen min som informatikkstudent, og ta alle fag som inngår i det andre studiet i stedet. Om et slikt søndagstriks vil fungere er noe usikkert. Bør vel kanskje kontakte en studieveileder om ikke alt for lenge. Ser hvertfall ut som jeg blir hengene i Bergen et år til.

Myri og meg prater om å besøke Fonna til helgen, men værutsiktene ser fucked ut. Noen som er kine på å joine dersom meterologoene viser seg å være på luggeføre?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.