ONS 2004

Nå er det snart to siden sist, siden hva da vil nok enkelte undre seg. Jeg snakker om ONS som avholdes 24- 27 august. Her er det mulihet for å vandre blandt alle de store aktørene innen oljeindustrien. Det blir diverse underholdning og en og annen gratis konsert i vågen viss de følger tidligere års tradisjon. Forrige gang jeg var der var det curling som var popp. Derfor fikk vi prøve det. En artig sport med få muligheter å praktisere på eget initiativ. Men her er det mulig. Ellers fikk vi spille minigolf i regi av en piping leverandør. Også en stilig ting. Får selv ikke anledning å delta i år, men for de med et snev av samfunnsinteresse er det værdt et besøk. Mangen av selskapene bruker dette som en viktig profileringsmulighet utad og her vanker det mangen kule interiør finesser. ELF hadde det råeste kjøleskapet noensinne. Må være et fokus å få et slikt i hus en gang.

Ha en samfunnsengasjert dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

12 kommentarer

 1. Det er ikke noe jeg kommer til å prioritere. Bildegalleri, kalender og integrert forum står øverst på «to do»-listen.

 2. Der må jeg si meg sterkt uenig Banning. Innlegg med bare fjas og uendelige formuleringer er ikke spessielt god lesing. keep it short and simple!

 3. Ping: Jeg som formulerer meg feil. Det jeg ville si var at nå som konkurransen her inne på kaskjer tydeligvis er å komme mest mulig mot venstre, så føler jeg at det å bare paste inn værmeldingen, for så å legge til en kommentar hvor man feks sier. Dårlig vær i dag, med den rette intensjon å komme seg nærmere venstre. Setter det selvfølgelig litt på spissen da, så det er mulig at det er jeg som er sær og sur i dag. Jaja, jeg får skylde på at det er konkurranse instinktet mitt som slår seg på=)!

 4. Det er bare til å paste inn værmeldingen, men det er heldigvis ingen som gjør det. Vil påstå at så og si alle innlegg har vært av interesse.

 5. De fleste innlegg har forsåvidt vært mer eller mindre interresante, men jeg må innrømme at dersom innlegg blir for lange, mister jeg fort interessen for å lese hele inlegget dersom jeg har annet å ta meg til.

 6. Anders: Jeg husker en som så hyggeli sa at det aldrig skulle nevnes hvor mangen innleg hver enkelt hadde og hvor langt det var frem til neste person. Men dette er en holdning vi kanskje har langt bort?

 7. ka e url ?=???
  Andi kefår ska det ver så vanskligt legga inn bilde ?=??==?

  Eirik …….

 8. URI er det de fleste kjenner som «internettadresse». Dersom du skal gi en URI til et bilde, må det starte med http:// og avslutte med .jpg, .gif, eller .png. Når du limer inn en adresse til en hel siden kan ikke kaskjer vite hvilken fil du prøver å henvise til

Kommentarer er stengt.