quarten , Slipknot, Dillinger,kristoffer S

Meg , hyperaktive snakkende madsen , og Eivind som alldri sier ett ord
tok turen opp i Bmwen til Eivind får å se slipknot …..

men ble møtt med synet av brormin å damå å ,,,, å et aktivt sexshow på scenen av 2 raringer så eg alldri har sitt i heila mitt liv ,,,, men nokk om det så va det dillinger escape planet te å visa seg fram ,der eg ente opp med at eg klarte å snakka te meg micen av vokalisten så lekte med stagedive å eg ropte ud masse ganger yoou guys rock…., någe han takka for når han kom seg opp på scenen igjenn……

å ikkje nokk med det ,,, nå venta med på superbandet Slipknot der eg ente opp med å fyra han med bandasjen i ansiktet , han hadde komt ner fra scenen for å hillsa på publikum någe eg ikkje fekk med meg , trodde han va en tilskuer så hadde kledd seg ud å ville inn blant publikum ,, trodde han sko ta plassen min då moste eg ta han …..

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.