Nok en hektisk vidle galskapsdag!!!!

22 Juli ……

meg kissssa naboen ciiissssa tok turen te stareveien 23 på øksnevad kverneland klepp området ikkje vett eg menne komme med ut der for å mala hus ….

med ende opp med at arbeidet utføres på kanten av det lovliga og en super timer betaling så bare kjell Inge røkke kan drømma om , det va huset de bruke for å få kontakt med nasa pga det va høyspent å anntenner øve allt i gården , ellers har dagen gått i matspising å andre ekstreme aktiviteter kalt rydding av hus …

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

3 kommentarer

  1. Ikke vet jeg, men kan noen oversette dette for meg? » ikkje vett eg menne komme med ut der for å mala hus ?.»

  2. Det blir som Larsons «uoversettelige». I Meluris øyne er det nok en viss logikk.

Kommentarer er stengt.