Make something from nothing

I disse språktider.. Jeg leser mange viktige diskusjoner her på Kaskjer. Det er mange viktige poeng som blir tatt opp, men folkens, jeg kommer med nyheter. Jeg må be om absolutt stillhet. I går, satt Zahl og jeg på verandaen og tok oss en øl. Hva fikk vi se? Ikke en sjappe med alkohol, men Ask, den velkjente Labradacsen, som viste seg å være en Borderdacks. Ask og dens noe alkoholiserte eier bor faktisk i nabogården! Det er tydelig at det er mye som foregår i hooden min som ikke jeg får med meg.
Zahl og jeg bestemte oss for å ta turen ned på «Nero» for å ta en øl, men på veien ned trappen fant vi ut at naboen, Atle, hadde 2 kompisser på besøk, så vi slo oss ned hos ham for å ta en øl der før vi gikk videre. 1 øl ble til 2, og plutselig sto Wiskyen på bordet. Vi kom oss ikke ut før 0030, og da var det stengt på Nero, så vi vandret videre til byen. Der ble det en øl før vi fant ut at skulle vi komme oss på jobb i dag, var det best å sette kursen hjemover. Og her sitter jeg altså. Det er pussig hvordan ingen planer kan bunne ut i en lett huggusluggu.
Videre går det fremover med syklingen. Tilsammen denne uken har jeg syklet ca 75 km. Uken er ikke over enda. Jeg skal nok klare 100 :-)

I dag er siste dag på jobb. Snart begynner ferien, så de neste 2 ukene får dere bare unskylde at det ikke blir så flittig oppdatering fra min side.

Ha en dag uten brutte løfter og knuste illusjoner.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. Altså! Nå som rettskriving har blitt et tema. Just for the record – det heter strengt tatt dachs. Med h og ikke k! Puritaner 4 ever!

Kommentarer er stengt.