Helgens fristelser

Henning fjellklatrer

Fredagen ble en svært rolig affære for min del. Med et glass fanta i den ene klypen og potetgull i den andre ble vi sittende foran TV-en hele kvelden. Prøvde å få med Elisabeth på Peter Jackson sin gamle salger; Braindead. En film som tydeligvis ikke faller like lett i smak hos alle. Fikk vel sett en halvtime før Elisabeth la ned veto om filmbytte. Neste film ut var The Replacement. En utrolig dårlig film som er et levende bevis på at det skal mer til enn et par kjente skuespillere som Keanu Revees og Gene Hackman fra å redde en allerede fortapt film, proppet full av dårlige klisjér. Kastet inn håndkleet en halvtime før slutt, og gikk å la meg.

På lørdagen utnyttet jeg og Bøffi godværet som var. Vi tok turen opp til et hittil ukjent klatrefelt ute på Gramstad. Det tok oss vel en 10 minutter å gå opp til toppen av fjellet. Loket litt frem og tilbake før vi fant en rute som falt i smak. Ikke spesielt vanskelig rute, men luftig var den og utsikten var helt fantastisk. Avsluttet utflukten vår med en stor bankers, nr 10, på Dolly Dimpels. Etterpå tok jeg et tårevått farvell med Bøffi, for så å «hocke» opp med backtalking Trashie. Videre gikk turen til Hein som skulle ha fest. Ølen og Tequilaen gikk litt for fort ned, noe som igjen førte til at jeg tok tidlig kveld.

Våknet tidlig opp på søndagen og var selvfølgelig rotteklein, som ping ville sagt. Tequila er noe drit. Siden jeg ikke klarte å sove noe gikk jeg ned i stuen å fant frem Band of Brothers. En miniserie jeg lenge har hatt planer om å få sett. Fikk sett de to første episodene. Hele serien går over 10 episoder og varer i 600 minutter. Filmens handlig utspiller seg før og under andre verdenskrig. Av det jeg har sett til nå, må jeg si at jeg er mektig imponert. Alt fra det visuelle til skuespillerprestasjonene. En annen ting jeg liker med denne filmen er at den ikke er fullstappet med hollywoods mest kjente fjes. En jeg allerede har fått veldig sansen for er Mark Wahlberg sin ikke fullt så kjente storebror, Donnie Wahlberg. En film dere garantert har sett Donnie i før er Sixth Sense. Her spiller han den syke personen Vincent Grey, som skyter Malcom Crowe (Bruce Willis). Forøvrig en utrolig vellaget scene, som nok har festet seg i de fleste hobbyregissørers hode. Tror jeg stopper med å leke filmanmelder der, jeg. Slutt mens leken er god er det jo noe som heter.

En annen nevneverdig ting som jeg har fått unnagjort i dag. Var å turen innom sandfotball-turneringen i Stavanger. Bøffi hadde ordnet gratisbilletter, så jeg trosset både værgudene og fylleangsten min i håp om å få et glimt av Eric Cantona , tidligere Manchester United stjerne. Tror neppe dette blir noe nasjonal folkesport i Norge med det første. Dårlig vær og lite tekniske nordmenn greide ikke å overbevise det søvnige publikummet. Det var vel stort sett min helg gutter og jenter. Eneste jeg lurer på nå er om noen andre er keen på å gjenoppta forrige søndagsuksess med kinamat og baksnakking. Jeg er down, noen andre?

Dagens låt: Stone Sour – Bother

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

10 kommentarer

  1. sandvolleybalturnering denne ukå ?==)=?=)?
    koss klare eg gå glipp av det ………

    Eirik

  2. Gunnar: Trashie som sa at du hadde godtatt Bøffi. Siden du hadde signert en mail du skrev til han med Bøffi=)! Den som leker med ilden må tåle steken, eller hva det heter!!

Kommentarer er stengt.