Playmobåtdestruksjon

Helgen er over, og jeg begynner så smått å innse realiteten at sommeren og er på hell. Har mye som må gjøres den siste tiden, og i morgen tidlig trer jeg inn i rollen som Stress-Anders. I helgen hadde vi det fryktelig artig, noe som godt ble dokumentert på film. Se den med god lyd. I dag er siste dagen jeg bor i Nøkkveien. Nå flytter jeg tilbake til Sola. Ellers da?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

  1. Filmen bugge litt her, så d ser ud som et filmtrix…..
    Men siden eg vett kor crazy Tommy e, så sko d ikkje forundra meg om han hoppte. Men kem e han me den SYGI latteren??

Kommentarer er stengt.