Adressebytte

skytterFor de av dere som har tenkt dere innom den Danske Residensen de 10 kommende dagene vil nok til sin store forbløffelse innse at noen helt ukjente personer har overtatt residensen. Dette ene og alene fordi Rene’ Flemming og Monica a.k.a far og mor fikk det for seg at de ville låne bort huset til noen totalt ukjente, som visst nok skal konkurrere i Landsskytterstevne 2004 i Sandnes . Rene’ Flemming og Monica overtar derfor Preben og Ingvild a.k.a broder og babes til broder sin leilighet. Da de for tiden befinner seg i Huston, Texas. Jeg derimot flytter opp i skaarlia 140, nærmere bestemt Tore Sigmund og Solveig Petrine a.k.a morfar og mormor sin residense, som for tiden er å oppdrive i Vardø. Ting ordner seg for snille gutter…

Dagens låt: Dimmu Borgir – Puritania

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

6 kommentarer

  1. Én setning utgjør nesten 2/3 av innlegget ditt! Hva er dette for slags setningsoppbygning? Det skal heller ikke brukes komma forran «som».

    Det at du nettopp har tatt norsk burde tilsi at disse reglene skulle være friskt i minnet? Lærer dere ingenting?

  2. Hehe, Tore Sigmund og Solveig Petrine. Min farmor og farfar heter Henny Paula og John Emil. Noen andre bra?

Kommentarer er stengt.