Livet den siste tiden

Beachvolley været har ikke vert som det skal masse vind mye arbeid med kamikase maling arbeid foresten litt tid til å spille tennis en time eller 2 ,været har ikke vert vinstille til å spille Beachvolley eller til å være på solastranna ,bore eller en av de fantastiske volleybllbanene på Hommersåk ,,,,,etterlyser et nytt firmanavn til vårt nystarta prosjekt Gartnerarbeid ,,, som vill være i gang så fort vi får oppdrag , mest sannsynlig beaståd av meg Kisssssa ,chisssa , riiiita men med får se livet tar så mange rare ekstreme vendinger så med ikkje e klarøve men det e bare sånn så med må reina med
Eirik …………..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

3 kommentarer

Kommentarer er stengt.