Simpsons-figur ut av skapet

Cheif Wiggum En av de velkjente figurene i den populære tegneserien «The Simpsons» er homofil/lesbisk. Han eller hun skal komme ut av skapet på nyåret. Hvem blir det? Jeg holder en knapp på Chief Wiggum.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

18 kommentarer

  1. Smithers er bankers, men jeg går for Montgomery Burns (med forbehold om skrivefeil).

  2. Jebba: Slutt å skrøyd. Apu e faen meg ikkje neger! Han e inder! STOOOOOR forskjell!

  3. Trashie: Jeg satser på at det ikke er en opplagt person som kommer ut av skapet. Tenker da selvfølgelig på personer som Mr. Burns, Smitters og søstrene Patty og Selma. Tror det blir en skikkelig bombe.. Derfor hadde det blitt dritfett med en homofil konstabel.

  4. Konstabelen må jeg si er et godt forslag. Tror kanskje jeg må føye meg i rekken av det.

    Selv om søstrene Patty ikke er så feminine, så er de jo alltid på utkikk etter mannfolk?

  5. Patty lever i sølibat, så kanskje kvinner kan få henne inn i sexlivet igjen.
    Lenny er favoritten min til å være homofil derimot.

  6. Ryktene om korrekt svar har lekket ut på det store nettet. Vil ikke spoile for mye, men jeg stakk nok av med seieren. Springfield legalizes gay marriage, and Homer becomes a minister by registering online.

Kommentarer er stengt.