28 juli 2004 Sandvedparken

Misty may best girl player in the world koko heia whasss up nigga cock sokkass …….
I dag har meg å ein så hette madsen våre i Sandvedparken og spelt den mest fantasikse sporten i verden kalt Brachvolley med ett uhell kom han ole christian Torteinbø syklande forbi sko verme va litt greit og fekk skremt vekk de så oppholt banen Takker han ole fårdet jaffall , menne han ødela all gleden med sporten pga han suge ….

men han stakk fort så va det meg å madsen å nogen andre sygaste folkå , stakk madsen va det meg å de igjenn stkk de ….

så kom det någen 14 åringer boys and girls spelte eg med de så kom det någen litt eldre raringer fra sandved då måtte ongane gå så blei eg med de å spelt te sånn ca hall toll men det ideella hadde vert Sola straen eller en av de ekstremt flotte nye banen på Hommersåk i samen med någen fra Volleyballaget eller masse fantastiske ekstremt flotte dame så kan spela Beachvolley ,,,,,, kjenne dokk någen bra damer så kan beach så ring de kathrine maaseide har eg nmret te så hu kan dokk glemma …………

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.