Et rosa helikopter

Det er med et stort smil jeg spretter ut av sengen kj 0340. Det er den store hjemreise dagen. Nordsjøen har bølgehøyde på 10 cm, det er 20 grader og sval trekk.
Jeg tar med meg sommeren når jeg kommer.
Det er snart over for denne gangen også, sommeren altså. Den er på hell.
Mangen sommervikarer ser en tid med gratis lunch og firmafester renne ut i sanden. Det har vært en prøvetid, å den er over nå. Dette med prøvetid er igrunnen ikke dumt, man får anledning til å ta inn nye personer og se om de er brukende til noe. De det ikke er plass til i samfunnet blir høflig med besetmt avskjediget. Som ugress i beddet. Ansvaret for denne jobben sitter på de som ansatte vedkommende. Men av og til er det nok et kollektivt ønske også. Skulle gjerne hatt en stilling der jeg kunne velge å vrake disse spirene.
Skal hente bilen på verksted i dag, på den ene døren min ble det funnet rust. Rust er ikke noe å kjøre rundt med. Derfor har den fått behandling hos et karoseriverksted. Det er utrolig hva de ivrige kontrollørene klarer å oppdrive av skavanker. Men så lenge det er en garanti sak er det bare å ta seg ut.
Jeg er keen på Solabeach i dag. Sand mellom tærne og saltvann i håret.
Husk å bruk solbeskyttelse i dag

Måtte alle få en blendene fin dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

4 kommentarer

  1. Du burde vært forfatter. Du lager fine bilder med ord, OK. Fikk forresten nok en kilosørret ved Dyrskar i går kveld!

  2. Pelle: Er det bra fiske der altså? Hva bruker du? Jeg trente på fluefiske i fjor sommer.

  3. I vannet syd for høyeste Dyrskar, 1299. Fisker med fluedupp, i påvente av økonomi til fluestang. Sluk og spinner funker dårlig der oppe. Var forresten fersk is på vannet, så det er kalde netter

Kommentarer er stengt.