MC Pendel

I dag sitter jeg på jobb, uten sokker, med blå neglelakk. I går kveld gjorde jeg noe helt annet. Etter en stresset dag på jobb, og noen timer intensiv maling, ble jeg plukket opp av MC Wallin. En Yamaha Maxim X transporterte oss til den beryktede Lysefjordbroen. Jumperen, med Myri, Lufti, og Elli stod klar. Handy Myri startet kjapt knyttingen av sine halvstikk, tredde på seg våtdrakten, fikk klarsignal fra fotograf, og hoppet i det mens han skrek av full hals hele de 50 meterne ned mot vannflaten. Suksess. Neste mann ut var Trashie. Langt der nede skimtet jeg et hav av brennmaneter og et par fiskebåter. Skrikeprosjektet mitt gikk rett vest, igjen. Da jeg forlot kanten slo et par hundre tanker seg gjennom hodet mitt. -Oi, så høyt. -Skal jeg virkelig helt ned der? Osv. Det gikk bra med denne gutten og. Trådde inn i Myris vellagte fotløkke, festet karabinkroken av, og avsluttet med et nydelig svalestup de 4-5 siste meterne. Stor jubel. Tid for bytting av klatresele. Gikk fortere av, enn den kom på. Lufti og Ruben var klar. Før vi visste ordet av det heiv Madsilikum seg utenfor. Heller ikke hans skrikeprosjekt ble vellykket. Gryntet han klarte å lire ut av strupen kan nok ikke karaktiseres som skrik. Ut i vann, opp med tau. Walin ut som neste, og sistemann. 4 meget nydelige og vellykkede hopp. Det eneste kameraet vi hadde gikk tidlig tom for strøm, og klarte kun å produsere to ynkelige bilder. Kommer siden.

MC-rypene fikk tørket rævskjegget (vi hoppet seff. uten drakt), fikk på oss MC-draktene og svidde av litt gummi før vi satt turen til Sandnes. Møteplass var Esso, og uten overlegg satt vi plutselig der å diskuterte biler. Dette er noe vi sjelden gjør, da ingen av oss er bilinteresserte. Det er noe med Esso Sandnes og biler. Dårlig innflytelse. Som en perfekt avslutning på dagen giret vi innom Stavanger og Gladmat. Med kjøredresser og hjelmer på gikk vi en rundtur rundt i den glade byen. Traff mange kjentfolk som sikkert baksnakker oss den dag i dag. Flaut var det, tror faktisk det hadde vært enklere å gått naken. Avsluttet kvelden med en herlig posjon latter. Walin hadde nye prosjekter, mens jeg måtte komme meg i seng, for å klare en ny dag med utallige gjøremål.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.