Nokk en ekstremt elendig værsommer over å ikkje nokk med det å den ekstreme vinteren e klar te å frysa ner strand og vann i tillegg te norge

Karch Kiraly Sommeren har bestått av masse kulde, quarten , slipknot, beachvolley ,tenniss og som vakt på worldtouren i Stavanger der eg blei kjent med masse folk eg ikkje vett kem va , og ikkje nokk med det ,vinden har vert øve 3 meter i sekundet gjennom heile sommaren någe så e alltfor masse ….

menne det ska bli en endring på det , får nå e det alle sertfikater te vei så e neste mål i sikte i tilleg te masse Volleyball i Sauda ,,, rekruttlinjå te landslaget holle te der oppe å eg ska opp der får å setta de på plass ,,, menne neste år har eg planane klare då e det fysta flyet te Brazil ,australia viss allt stemme så e det Beachvolley med proffane ,trening kver dag heilt te eg bler proff sjøl ,,,vissikkje bler det motorsykkellerar ,eller kjrelerar for bil der eg kjøre den finaste bilen i distriktet ……..
Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

5 kommentarer

  1. Det blir hevdet at værsommer er noe tilsvarende lemmenår. Da er de overalt! Stemmer dette? Jeg har ikke sett en eneste vær til nå i sommer, men har tross alt vært på østlandet det meste av tiden…

  2. Anders: Det har jo nettopp blitt konstatert at det har vært en elendig værsommer. Hvordan kan det da være kry av dem?

Kommentarer er stengt.