Fredag den 30

Paul diano artist Ironmaiden

madsen kom opp kl 10 rett ut te sola cABana Beach meg å madsen knuse allt så e i vår vei av ekstrem motstand på sitt versta madsen bler sliten å tar turen ,,,, fortsette spele videere med søskenbarnet mitt oskar å han ove å vennene deiras ,før med tar turen hjemm så ringe han ole seie han gamle vokalisten i ironmaiden paul diano ska ha konsert på kulturhuset i Sandnes , meg oli Eirik Stene fyre oss rett inn med masse bekjente av oli tilstede …
Der det går ut på som følger paul diano gjer meg mikrofonen komme bort å hillse rope eg ut paul diano rocks masse ganger , någe eg syns va kult …….
Han paul diano va ganske låge å kraftige å gjekk med caps å med ein nye joggesko på kver fot …..
Tok og å va borti strengane på gitaren te han eine gitaristen någe eg syns va og ganske morsomt kjekt

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.