31 Lørdag 2004

vollyballDagen starte med en tur te Sola Straen der eg ringe han svein inge å han ringe videre te han øyvind Bjerk for å komma henta meg , han bjerk kjøre bånngass party te Sola ,så fyre med opp nettet i ett hisssikt fart ,meg ,bjerk å han sveini bler dream team ,knuse allt ,allt fra Gunnar Nessa te madsen ,ove ,henning Lura og andre så va på straen så trodde de konne vinna mot oss ,plutselig får eg masse telefonar seie de ska komma te straen eg seie ,det e bra det, her det skjer …….. ,,,trodde de bare prøvde ver morsomme men der tok eg ekstremt feil ,komme eg hjemm får eg hørra av Tina at eg hadde sitt bort på na osv ,hu hadde vinka får å prøva få kontakt med meg ,så hu trodde eg bARE hadde ignorert na men det hadde eg jokje seie bare kolure eg e , jaja det endte opp med at andre folk trodde hu bare vinkte te masse guttar hu ikkje kjente heehe någe eg synns va veldig morsomt når eg fekk hørra det i ettertid menn ikkkje nokk med det ………

Han dag fra volleyballaget som har spelt for u-landslaget te Norge var dår å spelte på den fantastiske sola strannå ………………

Så ente turen hjemm kicka meg sjøl i dusjen ,så va det å ringa kisssssssssssssa få han te kjøra meg videre te han andre chiiiiiiissssa ,som videre førte te at med stakk på gladmaten i Stavanger …….

Der med møtte en heile bataljon med masse bekjente te hissikt damer så gjor allt de konne får å bli spandert øl på og ikkje nokk med det ,,,slutten av kvelln traff eg på gamle bekjente fra Tananger ,allt fra morten Jensen te christin selås ,kenneth huth ,någe så førte te en sinnsyke morsomt komediekvell heilt te de stakk av med alle trernå så hørte te stavanger , i tilleg te at de sygasane ville ha med seg det stora lavateltet ,heeh …………

stikke eg ner te Burgerking treffe eg på han Anders,Gunnar å han kristian, Elvestad ++++++
ende med opp å sova i igloteltet midt i Stavanger , Gunnar hadde den desidert klart råaste beste replikken før med la oss med sko hatt en blowjob får med la oss ,,,någe med alle va totalt uenige ikkje i ………..

Våkne med opp te en solfylt aften med praktfult ver te å spela Beach- Volleyball å gå på sola strannå ….

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

2 kommentarer

  1. Tittel-feltet er ment for en tittel, ikke dato. Dato kommer av seg selv. Skriver du kanskje dato i subject-feltet i e-postene dine?

Kommentarer er stengt.